Dermocosmetica

Dermocosmetica

In de apotheek is een uitgebreid assortiment aan cosmetica te vinden. ‘Dit is toch voor in de parfumerie?’ Dan vergist u zich. Veel mensen hebben een probleemhuid of een huid die speciale verzorging vraagt. Denk maar aan een uitgedroogde huid of een gedehydrateerde huid, een vettere huid, een verouderde huid maar ook voor de allergische en hypergevoelige huid hebben wij aangename crèmes in ons gamma. Baby’tjes, kinderen en volwassenen met een eczeemhuid hebben aangepaste verzorging nodig. Voor patiënten die bestraling of chemo krijgen, voor elk kunnen we helpen zoeken naar een persoonlijke verzorging.

De cosmeticaproducten die u kan verkrijgen in onze apotheek zijn steeds voldaan aan strikte controles en APB-normen. Ook de zonneproducten in de apotheek worden elk jaar aan strenge kwaliteitstesten onderworpen.

De grootste gamma’s in onze apotheek zijn Vichy, Avene, Louis-Widmer, La Roche-Posay, Eucerine, Bodysol, A-derma, Roc en Galenco/Dermalex. Andere merken kunnen we in de meeste gevallen bestellen bij onze groothandel, voor 16u30 worden deze nog dezelfde dag geleverd.

Voor specifieke haarverzorging hebben wij vooral de producten van Ducray, Dercos en Klorane in voorraad maar ook hier kunnen we steeds andere merken bestellen.

Make-up is niet altijd een evidentie voor mensen met een probleemhuid. Onze merken zoals Eye Care, Avene en La Roche Posay hebben ervoor gezorgd dat dit toch een mogelijkheid wordt.

Kom gerust eens langs in de apotheek voor meer uitleg.

www.vichy.be
www.larochposay.be
www.louis-widmer.be
www.eau-thermale-avene.be
www.bodysol.be